Aktiver Facebook Timeline!

Aktiver Facebook Timeline!

Timeline ændrer fuldstændig den måde vi bruger Facebook på. Vores opdateringer, billeder, videoer og alt andet, bliver samlet i tidslinjer, der går helt tilbage til den dag vi blev født!
Det gør at vi dermed kan klikke os tilbage til eksempelvis Januar måned i 2005 og se, hvad vi har foretaget os på det tidspunkt på Facebook.

Tidslinjen er sat til lancering Oktober i 2011 – men en retssag med et firma har trukket lanceringen lidt ud. Det har dog ikke holdt mange tusinder af brugere fra at aktivere funktionen allerede, som på nuværende tidspunkt er lidt kringlet at få sat op.

Vi har her på Dahii også valgt at aktivere Timeline på vores Facebook profil. Det kan være lidt indviklet for mange af os, at få styr på de nye funktioner på Facebook.

Det er dog kun muligt at se Timeline profilen hos din venner, hvis du selv har aktiveret din. Det kræver også at profilen skal være verificeret, hvilket betyder at du skal verificere den via mobil eller kreditkort – som du kan gøre i kontoindstillinger.


Vejledning til aktivering af Timeline

  1. Klik dig ind på Facebook Developer siden og aktiver den.
    Linket er: https://developers.facebook.com/apps
  2. Klik på "Opret ny applikation" i øverste højre hjørne og giv den et navn i felterne "App Display Name" og "App Namespace".
  3. Klik på "Open Graph" i menuen til venstre. Du tilføjer her actions, for at aktivere Open Graph programmet. Du kan her vælge de ord som står som forslag. Derefter klikke "kom i gang".

  4. I bunden vælger du "Save changes and next". Gentag dette igen og igen indtil du får muligheden for "Save and finish".
  5. Klik dig tilbage til forsiden. Øverst fremkommer der en boks, hvor du har mulighed for at aktivere Timeline på din profil.
  6. Du har nu fået Facebook's helt nye funktion på din profil.

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Annoncering på Facebook
Oktober 24. 2010 0
© Copyright 2008-2021 Dahii