Annoncering på Facebook

Annoncering på Facebook

Vi ved alle idag at Facebook uden tvivl er det største sociale netværk i verden. Det vigtigste for os i Danmark, er dog at vi indtager første pladsen for brug af Facebook pr. indbygger. Altså er Danmark det største "Facebook land". Det er derfor meget oplagt at benytte Facebook til markedsføring, da alle de potentielle kunder højst sandsynligt benytter det store sociale netværk. Herunder gælder det dog at man først og fremmest finder ud af hvilken målgruppe ens eget produkt henvender sig til og herefter foretager undersøgelser omkring, hvor stor en andel af denne målgruppe, som benytter Facebook.

Markedsføring er et stort begreb og er som regel intet, hvis man ingen penge har. Men dette er dog ikke den største udfordring, når man har muligheden for at benytte det, som Facebook allerede giver en, besøgende. Besøgende er som regel altid det vigtigste indenfor markedsføring, specielt når målsætningen lyder på "at sælge mere". Dette er også gældende indenfor TV reklamer, hvor besøgende blot er seerne bag fjernsynet.


Markedsføring via annoncør på Facebook

Annoncering er primært det mest benyttede "værktøj" på Facebook, for at nå ud til flere potentielle kunder. Man har her muligheden for selv at vælge, de potentielle kunder man ønsker at ramme, ved blot at vælge; alder, køn, sprog, interesser og meget mere på nuværende Facebook brugere.


Facebook annoncering viser nemlig kun annoncer til brugere som allerede er logget ind, hvilket betyder at Facebook nærmest kan garanterer dig, at de visninger som din annonce får, vil blive vist indenfor din målgruppe, som du definerede da du oprettede en annonceringskampagne. Det er dog undtaget, hvis en eller flere brugere har indtastet falske oplysninger som dem selv.


Ønsker du hjælp til opsætning af en Facebook annonceringskampagne? Dette hjælper vi dig gerne med til en fornuftig pris. Du kan skrive til os på denne formular, så ringer vi dig op, for at høre mere omkring dine ønsker.


Der er selvfølgelig også ulemper ved en Facebook annoncerings løsning, da det nogle gange kan være meget svært at definere en potentiel målgruppe til et produkt. Ønsker du for eksempel at markedsføre rengøring som produkt, så kan det være svært at definere præcis:

  • hvilken aldersgruppe man skal definere
  • hvilket køn man skal definere
  • hvilke interesser kunden skal have

Der er så her Google Adwords kommer ind på banen, og er en større anbefaling fra vores side af. Google Adwords giver dig som annoncør mulighed for at auktionere på en række nøgle ord, som de potentielle kunder i forvejen søger efter på Google's søgemaskine. Det vil sige, at ønsker du at markedsføre rengøring, så kan du byde på ordet "rengøring", hvor du siger at du for eksempel er villig til at betale 3,- pr. gang en besøgende klikker på din annonce. Ulempen er dog at det sagtens kan gå hen og blive en formue med Google Adwords, hvis man ikke har erfaring med dette og overbyder på de forskellige søgeord.


Ønsker du hjælp til markedsføring af dit eget produkt via Google Adwords? Dette hjælper vi dig gerne med til en fornuftig pris. Du kan skrive til os på denne formular, så ringer vi dig op, for at høre mere omkring dine ønsker.

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Annoncering på Facebook
Oktober 24. 2010 0
© Copyright 2008-2021 Dahii