Blog som et effektivt SEO værktøj

Blog som et effektivt SEO værktøj

En blog er et godt værktøj til at publicere og dele information omkring specifikke emner, som kan være alt produkter og services til diverse nyheder og projekter. Ved at opdatere din blog med nyt indhold jævnligt, vil din blog også fungere som et meget effektivt SEO værktøj – der kan ende med at bringe en masse trafik til din webside, uanset om det er din egen private eller for en virksomhed.

Dahii kan hjælpe dig igennem design og udviklingsfasen, for at sikre at du får et værktøj som du kan få mest ud af. Vi kan også lære dig hvordan du bruger dit nye værktøj optimalt – hvordan du skriver blogindlæg på en effektiv måde, får både de besøgende på din side og ikke mindst for søgemaskinerne.

Der findes mange typer af blogs. En Corporate Blog bruges generelt til erhversmæssig formål. Det kan for eksempel være firmaer eller virksomheder der ønker at holde deres kunder (eller potentielle kunder) orienteret om hvad de foretager sig for tiden og hvad de eventuelt har planer om.

Personlig Blogs bruges af enkelte individer og skrives som en slags dagbog. Det kan også indeholde emner man ønsker at debattere eller andet man ønsker at dele med andre.

En blog kan være en hjemmeside for sig selv eller en tilføjelse til dit/jeres eksisterende webside. Du er velkommen til at kontakte Dahii for at høre mere om blogs, SEO og linkbuilding.

Link building er meget vigtig i forbindelse med søgemaskineoptimering(SEO). Hvis du ingen links har, kan du glemme alt om topplaceringer i Google. I praksis kan du gøre en masse selv, som for eksemple i form af blogs og artikler. Men der er dog visse områder hvor det giver mest mening at overlade det til professionelle, inden det går galt.


Blandt de ting du selv kan gøre er:

  • Opret en blog og skrive artikler om emner som interesserer dine kunder.
  • Vær aktiv debattør og kommentator på andre sider eller blogs.
  • Vær gæsteblogger på andre relevante blogs.

Undersøg konkurrenternes links og dermed finde gode steder at få links fra.

Vi siger god fornøjelse herfra – Husk du altid er velkommen til at give os et kald!

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Søgeordsoptimering
September 08. 2011 0
© Copyright 2008-2021 Dahii