Hvad er Google +1?

Hvad er Google +1?

Det er efterhånden et godt stykke tid siden at Google kom med deres "synes godt om" knap. Dog kender de fleste stadig kun "synes godt om" fra Facebook, hvilket betyder at rigtig mange mennesker ikke ved, hvad knappen bruges til og hvad formålet er. Så her har i en kort introduktion til Google +1 knappen!

Der er mange ligheder mellem Google +1 knappen og Facebook "synes godt om" funktionen. Hvis du er logget ind med din google konto, kan man "synes godt om" en side eller artikel og derved anbefale den. Hvis dine google kontakter/venner har åbnet op for visningen af +1 anbefalinger, kan du på deres profil se hvad de anbefaler.

Men alligevel er forskellen stor på de to "synes godt om" funktioner. Mens man på Facebook direkte kan se, hvad ens venner synes godt om eller anbefaler, kan man på Google forsiden stadig kun se den "simple" og dog gigantiske søgemaskinefelt.

Men alligevel vil Google +1 knappen være utrolig stærk, som et værktøj til markedsføring af en virksomhed, blog, artikel mm.. Det er nemlig på søgeresultaterne man kan se hvor mange "synes godt om" tilkendegivelser man har fået – og dermed ligger det lidt klart at man højst sandsynlig klikker på det, som flest har klikket "synes godt om".

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Usability
April 16. 2011 0
© Copyright 2008-2021 Dahii