Ikke nok besøg på hjemmesiden?

Ikke nok besøg på hjemmesiden?

Det er desværre ikke altid nok med, at din hjemmeside ser godt ud og har et "fancy" design, en masse billeder, knapper, flash objekter osv.

For at være synlig handler det om, at være selvkritisk. Du er nød til at se på din egen hjemmeside med andre øjne, og være kritisk overfor din hjemmeside. Vurder din hjemmeside, ligesom når du eksempelvis vurderer dine konkurrenters hjemmesider.


Stil dig selv spørgsmål!

  • Hvorfor skal man besøge min hjemmeside? Er den et besøg værd?
  • Hvad tilbyder min hjemmeside, som andres ikke gør?
  • Mangler jeg information? Tekst? Billeder?
  • Er min udad rettet profil professionel?

Alle ovenstående spørgsmål er blot en lille del af de spørgsmål, som vi her i Dahii stiller os selv, når vi får en henvendelse fra en kunde.

Vi tager herefter et møde med kunden og præsenterer vores ideer og inputs til kundens hjemmeside. Vi er meget kritiske, men ikke på den destruktive måde, men konstruktive måde.

Det eneste vi kræver fra kundens side er, at overlade denne store opgave til os, så vi kan varetage opgaverne og få din hjemmeside skruet sammen på den helt rigtige måde. Vi hjælper dig med at få return of investment på din hjemmeside. Vi fortsætter vores arbejde helt frem til, at du opnår et resultat på søgemaskinerne, som gør dig tilfreds og glad.

Husk at din hjemmeside ikke bliver mere synlig på søgemaskinerne ved, at du blot venter på at det sker. Det kræver handling og denne skal udføres af eksperter, som vi er på netop dette felt. Tag derfor kontakt til os, og så vil du få en kort analyse af din hjemmeside og få et uforpligtende tilbud

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Aktiver Facebook Timeline!
September 23. 2011 0
© Copyright 2008-2021 Dahii