Lav din egen YouTube kanal

Lav din egen YouTube kanal

En alternativ men effektiv måde at styrke din SEO via links til din hjemmeside, er at bygge en tilpasset youtube kanal – Et værktøj der ikke alene vil fungere som interaktionsplatform, men også som et rigtig godt værktøj til online markedsføring.

Første skridt er at logge på youtube med din google eller gmail konto – eller oprette en, hvis du ikke allerede har en.

Derefter kan du uploade dine udvalgte videoer til youtube kanalen. Der findes en masse information omkring formater, længder, størrelser på videoer og mulighed for at linke din kanal til forskellige sociale medier. Nederst på siden, kan du få hjælpe til at producere videoer, med creators corner.

Under min kanal er det muligt at sende bulletins til venner, navngive kanalen og knytte søgeord til den. Lav dit eget tema eller vælge en af de mange der allerede findes.

Det er muligt at ændre skriftype, linkfarve, tekstfarve, baggrundsfarve eller uploade baggrundsbillede. Det gør det muligt at for eksemple indsætte dit logo som baggrund for din helt egen yourube kanal.

Uanset om du bruger din kanal til private eller forretningsmæssige formål, vil det altid være en god investering at tilpasse den, da du dermed sender et professionelt signal til omverdenen og skaber sammenhæng mellem kanalen og din hjemmeside.

Vi siger god fornøjelse herfra – Husk du altid er velkommen til at give os et kald!

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
CMS-løsning?
September 10. 2011 0
© Copyright 2008-2021 Dahii