Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Google anbefaler at man opbygger sin hjemmeside ud fra deres kriterier, hvis man selvfølgelig ønsker at have en hjemmeside, som er SEO venlig. De mener at, hvis en webside er SEO venlig, så er den også kodet korrekt.

Google mener at en hjemmeside er SEO venlig, hvis den gør brug af alle HTML tags de rigtige steder. En stor fejl, som mange web udviklere kommer til at lave, er bl.a. at de ikke benytter H1, H2 og H3 tags til henholdsvis hovedtitler, undertitler mm. Man benytter nemlig ofte i stedet CSS med en simpel tag, og derved kun ændrer størrelsen. Problemet er dog, at Google opfatter tags, som normal tekst, i stedet for f.eks. en overskrift.

Benyttelse af alle HTML tags de rigtige steder er dog desværre ikke nok, da der vel og mærke vil forekomme et stort problem på søgeresultaterne, da alle webudviklere sagtens har mulighed for, at opbygge en hjemmeside ud fra Google’s anvisninger. Derfor vælger Google at udføre særlige algoritmer, som tjekker et websites indhold for om, der er sammenhæng med de keywords man har defineret i hjemmesidens META TAGS.

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Søgeordsoptimering
September 08. 2011 0
© Copyright 2008-2021 Dahii