Tjen penge på Youtube!

Tjen penge på Youtube!Går man ind på Google og søger efter Youtube, så fremkommer der næsten altid et link i søgeresultatet, hvor der står "Earn Money On YouTube", altså "Tjen penge på Youtube".

Det er dog uforståeligt for rigtig mange mennesker, hvordan man kan tjene penge på YouTube. Vi gennemgår her i denne artikel, 2 simple måder man kan tjene penge på, ved blot at lave sin egen video.

Føler du, at du har de helt rigtige evner til at lave en video optagelse, som vil blive elsket af flere tusinde og måske flere millioner mennesker? Så er det bare om at komme igang!

YouTube giver nemlig alle mulighed for at tjene penge sammen med dem, ved blot at uploade en video på deres hjemmeside, og så få den set af så mange som muligt. YouTube giver dig herefter to mulige måder, hvorpå du som uploader kan tjene penge.

1. Partnerprogram

Du har som uploader mulighed for at tilmelde dig i YouTube's eget partnerprogram. Det kræver dog at du kvalificere dig, til en deltagelse i Deres partnerprogram. YouTube kræver derfor at du har uploadet en video, som har haft x antal 1000 visninger. Dette krav stiller de for netop, at finde ud af at Du som uploader har en særlig evne til at tiltrække folk med dine videoer, og derfor er en kvalificeret partner.

Idet du er blevet en del af deres partnerprogram, så vil dine videoer blive lagt ud med tekstannoncer, og du vil begynde at få en indtjening, for hvergang dine videoer bliver vist. Du vil altså få en indtjening pr. visning, altså vil dine videoer være et medie til en visningskampagne. Hvor meget du så vil indtjene pr. visning, kan man ikke sige, da det selvfølgelig er noget YouTube selv definerer.

2. Få trafik gennem YouTube

Denne metode henvender sig mest til, folk som allerede er indehaver af en hjemmeside og ønsker at få mere besøgstrafik. Det kan være at du måske er ejer af en online WebShop, men ønsker at styrke dit salg, ved hjælp af nye kunder, altså besøgende til din online WebShop.

For at opnå og derved generere mere trafik på din hjemmeside gennem YouTube, vil det kræver at du laver en video, som folk "køber" når de ser videoen.
Det kræver nemlig at du kan fremstille en helt ny video, eller måske redigere en allerede eksisterende, som du selvfølgelig har alle rettigheder på. Denne ny eller redigere video, skal være en præsentation materiale til din hjemmeside. Måske kunne den indeholde en fitness trænings video, hvorpå du til sidst i videoen skriver din egen WebShops URL adresse, og skriver at du sælger trænings udstyr og f.eks. kosttilskud. Denne form for video upload på YouTube, vil typisk give dig op til 20% mere trafik på din online WebShop, selfølgelig afhængig af hvor god en video du har kunne producere.

Det positive ved denne metode, er selvfølgelig at du intet har at miste, da det er højst usandsynligt at du vil miste trafik på denne form for video marketing.

Konklusionen vil være at YouTube er et rigtig godt marketingsværktøj, sålænge man forstår at benytte det til det rigtige formål.

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Aktiver Facebook Timeline!
September 23. 2011 0
© Copyright 2008-2021 Dahii