Vedligeholdelse af SEO

Vedligeholdelse af SEO

Vedligeholdelse af søgemaskineoptimering, kan selvfølgelig betyde mange ting. Men nogle af de vigtigste elementer af SEO vedligholdelse er:


  • Overvågning af ens placering
  • Regelmæssig opbygning af indgående links, samt justeringer af interne links, tags mm.
  • Overvågning af konkurrenterne
  • Optimering af teksten på hjemmesiden

Det kræver dog viden indenfor feltet, at kunne udføre disse punkter på et tilfredsstillende niveau. Derfor skal man være varsom med hvordan man griber disse opgaver an.


Den bedste måde er selvfølgelig at outsource disse opgaver. Specielt hvis der er meget konkurrence indenfor det felt man arbejder med. På den måde kan man være sikker på at arbejdet ikke går til spilde, men rent faktisk virker!


Man kan også vælge "gør det selv" løsninge,, men det at man har en tilstrækkelig viden indenfor området. Noget af det vigtigste som man selv kan stå for, er at skabe en masse og samtidigt nyt indhold. "Content is king" udtrykket kommer netop herfra og vil med tiden tiltrække utrolig mange links fra andre hjemmesider!


Men igen, skal man passe på hvad man kaster sig ud i. Hvis man først laver noget skidt i vedligeholdelsen, kan det kræve en masse konsulent penge, at gøre skaden god igen. Så hvis du ikke er helt sikker på dine evner, er den bedste løsning at tage kontakt til nogen proffesionelle.


Du er velkommen til at tage kontakt til Dahii, for at høre nærmere og få gratis vejledning omkring søgemaskineoptimering, samt vedligeholdelse af SEO.

 

Kommenter:

Nulstil

Kategorier

Nyeste artikler

Google sætter fokus på OL
August 10. 2012 0
Vedligeholdelse af SEO
April 30. 2012 0
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1

Populære artikler

Selvreparerende Computer?
Oktober 16. 2010 1
Hvad er Google +1?
December 10. 2011 1
CMS-løsning?
September 10. 2011 0
© Copyright 2008-2021 Dahii