Cases

Virkeligheden er klog, og tusind teorier kan ikke slå praktiske og ægte resultater. Se her, hvad andre får ud af Dahii.

 • Tyrkiets Turist Information

  Tyrkiets Turist Information kontaktede Dahii, da de havde behov for en komplet ny hjemmeside løsning, da deres eksisterende ikke udstrålede levede op til deres ønsker.

  LÆS CASEN
 • Ibistic Technologies Denmark A/S

  Virksomheden kontaktede Dahii, da de havde behov for en hjemmeside, som kunne være med til at etablere Ibistic's nuværende og fremtidige position på markedet og præsentere deres services på en indbydende måde.

  LÆS CASEN
 • Baylor Services ApS

  Virksomheden kontaktede Dahii, da de havde behov for en hjemmeside, der kunne være med til at etablere Baylor Services position på markedet og præsentere deres services på en indbydende måde. De havde desuden brug for en grafisk profil og offline marketingsstrategi, der kunne kommunikere virksomhedens brand.

  LÆS CASEN
 • Ticketnet ApS

  Virksomheden kontaktede Dahii, da de havde behov for grafisk materiale, der fangede nye kunder og var i harmoni med deres brand og eksisterende hjemmeside. De havde desuden brug for en markedsføringsstrategi og nyt logo/slogan.

  LÆS CASEN
 • Kart Rådgivende Ingeniører ApS

  Virksomheden kontaktede Dahii, da de havde behov for en hjemmeside, der kunne være med til at etablere deres position på markedet og præsentere deres services på en indbydende måde. De havde desuden brug for en grafisk profil og offline marketingsstrategi, der kunne kommunikere virksomhedens brand.

  LÆS CASEN
© Copyright 2008-2021 Dahii