E-mail Markedsføring

Med målrettet e-mail markedsføring, kan i styrke kendskabsgraden til jeres virksomhed.

Om det er spørgeskemaer, konkurrencer, tilbud eller noget helt andet, giver e-mail markedsføring jer direkte respons, som gør det let at måle effekten af jeres kampagne.

En effektiv online markedsføring, som kan bruges overfor nye kunder, eksisterende kunder samt alle andre interessenter. Det er en billig og effektiv markedsføringsform, da i derved kan skabe tilbagevendende besøg på jeres webside.

Potentialet i email kommer netop til sin ret, når den indeholder budskaber, der afspejler kundens skiftende behov, præferencer, forventninger og adfærd fremfor et indhold, der er mest interessant for afsender. Går din virksomhed i dialog med kunder og potentielle kunder om, hvad I kan gøre for dem, får du til gengæld en indsigt, som styker og forlænger kundeforholdet.

Det enestående ved email er, at din virksomhed kan indlede avancerede, individualiserede dialoger med mange tusinde kunder, og at din indsats er målbar ved hver eneste modtager.

Dialogen overlever kun, hvis marketing samtidig undlader at sende irrelevante eller uopfordrede budskaber. Mange marketingfolk er desuden bange for at sænke frekvensen, for de mener, at de er nødt til at blive ved med at sende en masse emails, så længe konkurrenterne gør det samme.

Ud fra en sådan tankegang er det klart, at modtagerne bliver trætte af den voksende volumen emails i mailboksen, og det vil snart vise sig i faldende klikrater og indtægter pr. email. Derfor er man nødt til at sende færre emails (der til gengæld er personligt relevante for modtageren), ellers ender man som endnu en leverandør af spam.

Fordelene ved e-mail markedsføring

  • Individualiseret markedsføring
  • Spare penge og tid
  • Modtager får mulighed for direkte respons
  • Mål effekten af e-mailaktiviteter

Kontakt Dahii for gode råd vedrørende online markedsføring. Vi afdækker markedet for jer med en online marketingsplan og anbefaler de typer markedsføring, der giver de bedste resultater.

E-mail Markedsføring
#

Vi står til rådighed - enten hele vejen eller som strategisk og praktisk rådgiver i den indledende fase. Samtidig kan vi bidrage til at forenkle udviklingen af indhold og håndteringen af programmet.

© Copyright 2008-2021 Dahii