Sociale Medier

Der findes mange sociale medier i verden. Facebook, Twitter og LinkedIn er bare få af de mange sociale medier, der dagligt samler flere millioner brugere. Både mulighederne og faldgruberne for brug af sociale medier i online marketing er store. De er vigtige at være opmærksom på i online markedsføring, for at sikre det optimale ROI(return on investment).

Flere millioner af jeres potentielle kunder besøger dagligt blandt andet Facebook. Hvis man ikke får undersøgt mulighederne for online marketingsaktiviteter på de sociale medier, risikerer man at konkurrenterne får et betydeligt forspring i udnyttelsen af de nye medier.

Annoncering på Sociale Medier

Sociale medier giver også mulighed for at indsamle stor viden om brugerne. Facebook giver jer eksempelvis mulighed for en unik segmentering ud fra alder, køn, geografi og interesser.

Men brugerne er ekstremt kritiske i forhold til, hvilke virksomheder de lukker ind i deres online verden. Derfor skal jeres kampagne tilpasses, for at give et positivt afkast på investeringen i markedsføring, i sociale medier.

Kontakt Dahii for gode råd vedrørende online markedsføring. Vi afdækker markedet for jer med en online marketingsplan og anbefaler de typer markedsføring, der giver de bedste resultater.


Vi kan hjælpe jer med at udarbejde en online markedsføringsplan, som er tilpasset jeres målsætninger, behov og budget.

Direkte kommunikation til potentielle kunder

Ved at oprette virksomhedssider og fansider, får man en gylden mulighed og adgang til at sende beskeder til alle medlemmer. Men den direkte kontakt i får til medlemmerne skal dog behandles varsomt. For hvis i sender for meget reklame ud, der ikke giver værdi til jeres medlemmer, risikerer i at de afmelder sig. Bruger man den direkte kommunikation rigtigt, kan i derimod skabe en værdifuld marketingkanal, til formidling af jeres produkter eller services.


Kontakt Dahii for gode råd vedrørende online markedsføring. Vi afdækker markedet for jer med en online markedsføringsplan og anbefaler de typer markedsføring, der giver de bedste resultater.

Sociale Medier
#

Vi kan hjælpe jer med at udarbejde en online markedsføringsplan, som er tilpasset jeres målsætninger, behov og budget.

© Copyright 2008-2021 Dahii