Søgemaskinemarkedsføring

Hvis din virksomhed har behov for at være synlig i Google’s søgeresultater, er det ikke altid nok med SEO. For det første er det sjældent økonomisk overkommeligt at ranke på alle de søgeord og termer, som man gerne vil kunne findes på. For det andet viser Google, MSN og Yahoo kun 2 hits pr. domæne pr. søgning.

Online Markedsføring og Søgemaskine Markedsføring (SEM) bør derfor være en del af virksomheders marketingstrategi.

Få en god placering på søgemaskinerne med søgemaskinemarkedsføring, eller kendt som pay-per-click annoncering. Det giver jer mulighed for at købe en god placering på søgemaskinerne på udvalgte søgeord. Søgemaskinemarkedsførings trækker målrettet trafik til jeres website, med resultater der kan ses med det samme.

En af de bedste grunde til, at du skal vælge søgemaskinemarkedsføring er, at du gør dig synlig for brugere, der allerede leder efter dig – Du skal bare overbevise dem om at det netop dig, de skal kontakte.

Søgemaskinemarkedsføring har følgende fordele:

  • Kosteffektiv online markedsføring
  • Målrettet trafik på jeres webside
  • Få flere besøgende på jeres webside

Kontakt Dahii for gode råd vedrørende online markedsføring. Vi afdækker markedet for jer med en online marketingsplan og anbefaler de typer markedsføring, der giver de bedste resultater.

Søgemaskinemarkedsføring
#

Vi kan hjælpe jer med at udarbejde en online marketing plan, som er tilpasset jeres målsætninger, behov og budget.

© Copyright 2008-2021 Dahii