Linkbuilding

Linkbuilding er opbygningen af indgående links til din hjemmeside. Nok den del af en komplet søgemaskineoptimering, der har den største vigtighed. Uden indgående links fra andre hjemmesider opnår du ikke en god placering på søgemaskinesiderne.

Et link kan betragtes som en anbefaling af din webside. Hvis der ikke er nogen som linker til din webside og dermed ikke anbefaler din webside, er det meget svært at tiltrække besøgende fra søgemaskinerne. Ved linkbuilding sikres relevante kvalitetslink, der kan tiltrække besøgende og dermed understøtte arbejdet med online marketing.

Følgende kriterier vægtes højt i linkbuilding:

Links fra tillidsfulde websider

Et link fra en webside, der er høj tillid til, vægtes meget højere end et link fra en ukendt webside. Websider med høj tillid kan være store virksomheders, organisationers, uddannelsesinstitutioners mv.

Links fra websider med indhold fra samme branche

Det giver mere at få link fra en webside, indenfor samme ”branche”. Hvis jeres webside omhandler lejeboliger, er et link fra en anden webside, der omhandler lejeboliger, mere værdigfuld end et link fra en webside, der omhandler salg af cykler.

Professionel Linkbuilding

Det er meget vigtigt, at linkbuilding bliver udført af eksperter, så man ikke risikerer at springe det "besværlige" over. Dahii kan hjælpe jer med både udførsel af linkbuilding og en fremtidig strategi for opbygningen af det bedste linknetværk.

Kontakt Dahii for gode råd vedrørende online markedsføring. Vi afdækker markedet for jer med en online marketingsplan og anbefaler de typer markedsføring, der giver de bedste resultater.

Linkbuilding
#

Vi kan ringe til dig og fortælle mere omkring linkbuilding.
Det er meget vigtigt, at linkbuilding bliver udført af eksperter, så man ikke risikerer at springe det "besværlige" over.

© Copyright 2008-2021 Dahii