PageRank

Et søgeresultat fra Google sorteres bl.a. ud fra et numerisk PageRank værdi, som repræsenterer hvor betydningsfuld en hjemmeside er på nettet.

Værdien af PageRank ligger i virkeligheden i et interval mellem 0.15-milliarder, men vises som et interval mellem 0-10, hvor 0 er den mindste værdi og 10 er den højeste.

Google har specielle algoritmer, som udelukkende definerer PageRank værdier på de hjemmesider, som deres web crawlers finder frem på internettet.

Disse algoritmer går ind og finder ud af om, en hjemmeside har indgående links og udgående links, dog er det indgående links, som spiller en speciel rolle i PageRank.

Google anser nemlig at, hvis en hjemmeside har indgående links fra andre hjemmesider, så må denne hjemmeside have en større værdi og derfor får den en større PageRank.

Du risikere at blive banned af Google

Google har en masse filtre som sortere diverse links fra, som typisk kommer fra de såkaldte "link farms". Man kan let blive straffet af Google, hvis man backlinks fra nogle af disse "link farms" og i værste fald så kan man blive banned fra Google indeks.


Kontakt Dahii for gode råd vedrørende søgemaskineoptimering. Vi rådgiver dig for, hvordan du kan få en højere PageRank og hvordan du bedst muligt beskytter dig fra "link farms".

PageRank
#

Vi kan ringe til dig og fortælle mere omkring PageRank.

© Copyright 2008-2021 Dahii