Hjemmeside Design

Et af de væsentlige grundelementer for en succesfuld webløsning, er det visuelle udtryk. Ved et stærkt og målrettet grafisk design, opnås en klar visuel identitet og brugervenlig webløsning.

Det grafiske design skal dog ikke blot være smukt at se på. Det skal også være funktionelt, understøtte webløsningens kommunikation og brugervenligheden.

Designprocessen tager udgangspunkt i:

  • På forhånd godkendt interaktionsdesign
  • Jeres målgruppe eller målgrupper
  • Budskabet i ønsker at sende til brugerne af webløsningen
  • Eksisterende grafiske profil
  • Ønskede respons fra brugerne

Brugerens førstehåndsindtryk af webløsningen, er afgørende for brugerens samlede opfattelse af jeres virksomhed, produkter og brand. Derfor er det tit unødvendigt med animationer og tunge grafiske elementer, der forvirrer brugeren og fjerner fokus fra jeres budskab.

Dahii lægger stor vægt på, at det grafiske design altid leveres i et stilsikkert, nutidigt og professionelt udseende, hvor brugervenligheden og designet går op i en højere enhed med jeres målsætning.

Der skal skabes synergi, ved udarbejdelsen af designet til jeres nye webløsning. Der skal desuden være en naturlig sammenhæng mellem online og offline-materialet. Dette vil give brugeren en stærk og ensartet visuel profil af jer som virksomhed.

Hjemmeside Design
#

Vi designer gerne det visuelle i jeres produkt, således at det opfylde jeres krav og behov. Under design processen lægges der stor vægt på om det visuelle bl.a. er brugervenligt og stilfuldt.

© Copyright 2008-2021 Dahii