Online Markedsføring

Uden en strategi for online markedsføring risikerer du at gå glip af en kæmpe gruppe af potentielle kunder. Dahii rådgiver dig allerede fra startfasen til at udvikle en effektiv online strategi for markedsføring. Husk at internettet er et levende sted og at det heletiden udvikler sig.

Online markedsføring er den direkte vej til flere og bedre besøgende på jeres hjemmeside.

Vi kan hjælpe jer med at udarbejde en online markedsføring, som er tilpasset jeres målsætninger, behov og budget.

Online markedsføringsstrategi er nødvendig for at jeres webløsning kan skabe synlighed på internettet, så I kan opnå indgående trafik fra den målgruppe i ønsker. Dahii har siden 2008 rådgivet adskillige virksomheder med trafikskabende aktiviteter, herunder søgemaskinemarkedsføring (SEM) og søgemaskineoptimering (SEO). Vi har derfor de rette kompetencer til, at hjælpe jer med at udarbejde en online markedsføring plan, som er tilpasset jeres målsætninger, behov og ikke mindst budget.

Hos Dahii giver vi alle vores kunder et overblik over, hvilke værktøjer der bedst er egnet til at tiltrække nye kunder til jeres hjemmeside og hvordan I bedst gør brug af søgemaskineoptimering (SEO) og søgemaskinemarkedsføring (SEM).

Dahii kan hjælpe jer med alle områder indenfor online markedsføring, deriblandt søgemaskineoptimering som vil få jer mere frem på Google, Bing & Yahoo.

Det er aldrig nok at have en hjemmeside alene, der skal nemlig arbejdes på skabe en synlighed på internettet, så i får indgående trafik fra netop jeres målgruppe. Vi har i Dahii mange års erfaring med skabe trafik på hjemmesider, herunder søgemaskinemarkedsføring (SEM) og søgemaskineoptimering (SEO).

En online marketing plan giver jer et overblik over hvilke værktøjer, der er bedst egnede til at tiltrække besøgende til jeres hjemmeside og hvorledes i bedst gør brug af søgemaskinemarkedsføring (SEM), annoncering, søgemaskineoptimering (SEO), e-mail og sociale medier (Facebook, Twitter).

Husk at kunder ikke kommer af sig selv - lad os vise kunderne vej.

© Copyright 2008-2021 Dahii