Services

 • Søgemaskineoptimering (SEO)

  Dine kunder søger efter dig på søgemaskiner som Google, Yahoo & Bing, men finder de dig? Du går måske glip af værdifuld trafik fra disse søgemaskiner, som potentielt kunne være dine nye kunder.

  Du behøver ikke længere gå glip af de besøgende fra søgemaskinerne, for vi ved, hvordan du bliver mere synlig på søgemaskiner. Vi udfører professionel søgemaskineoptimering (SEO) på din hjemmeside og øger dit salg med søgemaskineoptimering (SEO). Vi analyserer og optimere jeres hjemmeside, således at Google, Bing & Yahoo kan indeksere jeres indhold og vise dette frem til deres brugere.

  Oplev en forskel allerede fra dag 1! - kontakt os nu og find ud af hvordan.

  FÅ MERE INFORMATION Få mere information omkring Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Online Markedsføring

  Online markedsføringsstrategi er nødvendig for at jeres webløsning kan skabe synlighed på internettet, så I kan opnå indgående trafik fra den målgruppe i ønsker. Dahii har siden 2008 rådgivet adskillige virksomheder med trafikskabende aktiviteter, herunder søgemaskinemarkedsføring (SEM), søgemaskineoptimering (SEO), Google AdWords, Google Analytics & sociale medier. Vi har derfor de rette kompetencer til, at hjælpe jer med at udarbejde en online markedsføring plan, som er tilpasset jeres målsætninger, behov og ikke mindst budget.

  Husk at kunder ikke kommer af sig selv - lad os vise kunderne vej.

  FÅ MERE INFORMATION Få mere information omkring Online Markedsføring
 • Webløsninger

  Vi udarbejder webdesign, CMS (Content Management System) til jeres nye eller eksisterende webløsning og lægger stor vægt på, at der er en rød tråd gennem hele webløsningen, således at tekst og billeder taler samme "sprog". Vi sørger desuden også for at der er en naturlig sammenhæng med eksisterende offline-materiale, så der på denne måde gives en stærk og ensartet visuel profil af jer, som virksomhed til brugeren.

  Dahii sikrer at webløsningens indhold er let at indeksere for søgemaskinerne, hvilket er grundlaget for synlighed på for eksempel Google.

  Fordele fås ikke alle steder - kontakt os for at høre mere omkring Dahii fordelene

  FÅ MERE INFORMATION Få mere information omkring webløsninger
© Copyright 2008-2021 Dahii