Webløsninger

Hos Dahii er vi eksperter i at udvikle komplette webløsninger. Når dine kunder og potentielle kunder ser din webside, skal den virke indbydende, overskuelig og med et budskab der passer til det din virksomhed står for.

Der skal være en rød tråd gennem hele dit kommunikationsmateriale.

Vi skræddersyer produkter, fra de helt små hjemmeside opgaver til store totalløsninger, til enhver kunde. Vi udvikler efter gældende W3C standarder for korrekt kodning. Alle vores webløsninger er derfor valideret så de opfylder W3C standarderne, hvilket gør at der ikke opstår problemer i fremtiden med søgemaskineoptimering (SEO), da næsten alle søgemaskine robotter i dag kræver at en hjemmeside er valideret.

Vi udarbejder webdesign, CMS (Content Management System) til jeres nye eller eksisterende webløsning og lægger stor vægt på, at der er en rød tråd gennem hele webløsningen, således at tekst og billeder taler samme "sprog". Vi sørger desuden også for at der er en naturlig sammenhæng med eksisterende offline-materiale, så der på denne måde gives en stærk og ensartet visuel profil af jer, som virksomhed til brugeren.

Dahii sikrer at webløsningens indhold er let at indeksere for søgemaskinerne, hvilket er grundlaget for synlighed på for eksempel Google.

Det sikrer naturligivis også en høj browser kompabilitet, således at de brugerer som benytter forskellige browsere, ikke vil opleve en forskel i webløsningen.

Vi udvikler alle hjemmesider baseret på vores spidskompetencer, samt kundens strategi, målsætning og forretning. Det er vigtigt at tænke webløsningens brugere, med i alle projektets faser. Dette betyder også at vi ikke leverer standardløsninger, men specialudvikler en webløsning til at indfri jeres forretningsmæssige mål, indenfor jeres budgetramme og med brugervenligheden i højsædet.

Fordele fås ikke alle steder - kontakt os for at høre mere omkring Dahii fordelene

© Copyright 2008-2021 Dahii